Mode 2016 Houten Zonnebril en Handgemaakt!

Eerst even wat over de welbekende merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een namaak Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijke inkoop te doen.
– Ray Ban was in vroegere tijden een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je de vorige zomertijd net een hele prijzige pilotenbril gekocht? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat cheapie pilotenbrillen onze ogen net zo goed behoeden tegen gevaarlijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het uitzoeken van de juiste zonnebril is vrij belangrijk. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een eenvoudig modelletje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / partner of partner nog naast je wil lopen.

Bij het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe vriendin of een eerste date is een riskante operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET voor informatie dit zomertijd opvallen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende eigenschap.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes brilmonturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor aanstaand jaargetijde zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood direct present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aanstaand seizoen zien we alsmaar meer diverse zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze opties kun je het echt niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle evenementen uitstekend blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een leuke webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele prachtige houten brillen in verscheidene smaken en modellen. Ook de lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vanzelfsprekend UV-400 polariserend.Mooie houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de gevariëerde soorten hout is elke zonnebril uniek in zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mode 2016 Houten Zonnebril en Handgemaakt!”

Leave a Reply

Gravatar